Welkom
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1

Seizoen 2010-2011: Wedstrijdverslagen 2e Team

 

Seizoen 2011-2012:

 

13 januari 2012 sporthal de Haamen te Beek

zvv De Metro 2 - zvv Neerbeek 2      4-3

Zvv Neerbeek 2 speelde een wedstrijd met twee gezichten. Aan de ene kant was het een matte ploeg in de eerste helft waar lopende spelers niet werden gevolgd terwijl de tweede helft een gedreven en agressief team op het veld stond. Nadat zvv Neerbeek snel op achterstand kwam scoorde Paul Claessen snel de gelijkmaker door een schot in de lange hoek. Echter vlak voor de pauze werd het 2-1 voor de Metro door een mooi onhoudbaar schot. In de pauze attenderen de technische staf de spelers van zvv Neerbeek op de speelwijze van de Metro maar dit bracht toch nog problemen in de tweede helft. Want al snel liep de Metro uit naar 4-1. Na wat woordenwisselingen in de selectie van zvv Neerbeek werd er agressiever gespeeld en door twee doelpunten van Joshua Solisa kwam zvv Neerbeek terug naar 4-3. Met nog zeven minuten op de klok begon zvv Neerbeek aan een slotoffensief. De doelman van de Metro hield zijn doel schoon met af en toe wat mazzel. Tot slot schoot doelman Rik Mevis net over de kruising van het doel van de Metro. Zo eindigde deze wedstrijd in een teleurstellende 4-3 nederlaag en good-old spelverdeler van zvv Neerbeek Michel Deckers moest voortijdig geblesseerd de strijd staken.

 

17 december 2011  sporthal Apollo te Melick

zvv Roerdalen 5 - zvv Neerbeek 2   0 - 5

Nadat zvv Neerbeek 2 thuis al met 8-1 had gewonnen van zvv Roerdalen 5 moesten de Neerbekeraren nu op bezoek bij zvv Roerdalen 5 te Melick. Zvv Roerdalen 5 had veel moeite met het hoge tempo van zvv Neerbeek 2 en Dennis Vossen scoorde al snel de 0-1. Voorzitter Michael Deckers was weer eens van de partij en miste van kort bij terwijl Glen Costongs wel scoorde 0-2. Na de pauze was hetzelfde spelbeeld en zvv Neerbeek liep uit naar 0-3 (Dennis Vossen) en 0-4 (Glen Costongs). Een kwartier voor het einde werd de wedstrijd 5 min. stop gelegd omdat Brain Arts een forse duw kreeg van een speler van zvv Roerdalen. Brain verloor zijn evenwicht en viel met zijn achterhoofd op de punt van de reservebank. Het gevolg was dat Brain met een diepe hoofdwond naar het ziekenhuis moest gaan voor een paar hechtingen. De wedstrijd werd uitgespeeld en Joshua Solisa scoorde met een mooi schot de 0-5. De 0-5 was ook de eindstand en hiermee sloot zvv Neerbeek 2 het jaar 2011 af met een goede overwinning en een plek in subtop van de 3de klasse D.

 

3 december 2011   sporthal de Haamen te Beek

zvv De Metro 2 - zvv Neerbeek 2    5 - 3

De hele wedstrijd was een gelijk opgaande strijd met veel kansen aan twee zijden. Zvv Neerbeek 2 had het minste rendement en zvv De Metro was meestal succesvol met enkele snelle counters. Na een 1-0 achterstand zorgde Sven Vossen met een droge schuiver voor de 1-1. Waarna de Metro weer de voorsprong nam 2-1 maar Henk Jansen scoorde met een intikker de 2-2. Vervolgens liep zvv De Metro uit naar 5-2 voorsprong. Uiteindelijk leidde een mooie combinatie aanval van zvv Neerbeek 2 tot eindstand 5-3 van Glen Costongs.

 

26 november 2011 sporthal de Haamen te Beek

zvv Neerbeek 2 - zvv Roerdalen 5     8 -1

Coach Patrick Wouters had zijn mannen extra gemotiveerd want hij wilde de goede reeks waarin zvv Neerbeek 2 zit voorzetten met een overwinning op zvv Roerdalen 5. Op het einde van de wedstrijd was het overduidelijk dat de met respect "oudere" spelers van zvv Roerdalen 5 de jonge spelers van zvv Neerbeek 2 alleen maar in de eerste fase van de wedstrijd konden bijbenen. Zvv Neerbeek 2 speelde een goede wedstrijd en was een klasse beter dan zvv Roerdalen 5 . Brain Arts opende de scoren met de 1-0 en Joshua Solisa scoorde de 2-0 met een mooie individuele actie. Leon Remmers en Peter Schoffeleers zorgde voor de overige doelpunten van zvv Neerbeek 2 voor de pauze. Zvv Roerdalen 5 kon daarnaast maal één maal het doel treffen van zvv Neerbeek 2. De ruststand was dan ook overtuigend een 4-1 voorsprong. Na de pauze was het spelbeeld hetzelfde zvv Neerbeek 2 zette constant druk op de verdedigers van zvv Roerdalen 5 die niet aan het voetballen kwamen. Daarbij was het speltempo van zvv Neerbeek 2 te hoog voor de mannen uit Melick.Na de pauze maakte Brain Arts de 5-1, Glen Costings de 6-1, Raymond Gelissen de 7-1. In de laatste speelminuut overtuigde Glen Costongs coach Patrick Wouters om hem nog één maal in het veld te zetten want Glen had een onderbuikgevoel dat hij nog ging één maal ging scoren. Op een assist van Joshua Solisa maakte Glen Costongs de 8-1 en was zijn gevoel perfect uitgekomen met dank aan zijn coach. Uiteindelijk een makkelijke overwinning die mede te danken was aan de uitblinker van zvv Neerbeek 2 Brain Arts met twee doelpunten en één assist.


19 november 2011 sporthal Reutsdael te Heel

zvv Amicitia 4 - zvv Neerbeek 2      1 -6

0-1 Glen Costongs

0-2 Peter Blonden

0- Dennis Vossen

0-4 Dennis Vossen

1-5 Dennis Vossen

1-6 Bram Sieben

Man van de wedstrijd was Dennis Vossen met drie doelpunten en Peter Schoffeleers deed het prima als stand-in doelman. Gele kaart voor Henk Janssen in de tweede helft.

 

12 november 2011 sporthal de Haamen te Beek

zvv Neerbeek 2 - zvv Zittert 2     4 - 1

In de thuiswedstrijd tegen zvv Zittert 2 moest zvv Neerbeek 2 strijden om een plek in de subtop te behouden want zvv Ziitert 2 had slechts drie punten minder op de ranglijst. Achteraf gezien had zvv Neerbeek 2 de hele wedstrijd de regie in handen en werd het een geheel terechte overwinning met 4-1. In de eerste helft kreeg zvv Neerbeek 2 goede kansen terwijl er geen kansen werden weggegeven door de verdedigers van zvv Neerbeek 2. Zvv Neerbeek 2 kwam dan ook terecht op een 4-0 voorsprong door doelpunten van Brain Arts, Joshua Solisa, Bram Sieben en Raymond Gelissen. In de laatste fase scoorde zvv Zittert 2 nog de 4-1 door een afstandschot. Uitblinkers bij zvv Neerbeek 2 waren de balvaardige spits Bram Sieben en doelman Rick Mevis zorgde met enkele goede reddingen zodat zvv Zittert maar één maal kon scoren. Een goede overwinning waardoor zvv Neerbeek 2 weer naar boven kan kijken op de ranglijst.

 

5 november 2011 sporthal Kleesj te Sittard

zvv Zittert 3 - zvv Neerbeek 2     2 - 2

zvv Neerbeek 2 ging op volle sterkte naar Sittard voor de wedstrijd tegen Zittert 3. De eerste helft was zvv Neerbeek 2 de ploeg die het meeste balbezit had maar zvv Zittert 3 scoorde de eerste beste kans de 1-0. Zvv Neerbeek 2 kwam terug in de wedstrijd door een intikker van Joshua Solisa. De 1-1 was ook de ruststand. Na de pauze vielen er meerdere gele kaarten aan beiden zijden en een rode kaart aan de kant van Zittert door een harde overtreding op Raymond Gelissen. zvv Neerbeek haalde te weinig rendement uit deze overtalsituaties alleen een schot van Raymond Gelissen was goed voor de 1-2. Zvv Zittert speelde in de tweede helft aggresiever maar zvv Neerbeek kwam niet echt in de problemen. In een drie tegen drie situatie scoorde zvv Zittert met een schot de 2-2. Uiteindelijk heeft zvv Neerbeek 2 een gelijkspel behaald maar een overwinning lag voor het grijpen. Coach Patrick Wouters was niet tevreden met de ene punt.

 

15 oktober 2011 sporthal de Haamen te Beek

zvv Neerbeek 2 - zvv Spaubeek 1      1 - 6

Zvv Neerbeek wilde graag de goede reeks van de afgelopen weken voorzetten maar zvv Spaubeek 1 werkte hier niet aan mee. Doelman Rik Mevis van zvv Neerbeek 2 kwam te laat voor de aanvang van de wedstrijd zodat de eerste tien minuten Henk Jansen moest plaats nemen in het doel van zvv Neerbeek 2. Voordat Rik Mevis aanwezig was had Henk Jansen al twee maal de bal uit het net moeten halen want  zvv Spaubeek 1 scoorde al snel de 0-1 en de 0-2. Zvv Neerbeek 2 werd pas wakker geschud na de 0-2 achterstand. Toen Rik Mevis in het doel plaats nam ging zvv Neerbeek 2 enige tegenstand geven maar de gehele wedstrijd was zvv Spaubeek 1 toch duidelijk de betere ploeg. Zvv Neerbeek 2 bleef wel vechten met als kopman Glen Costongs die met heel hard werken veel balverlies van zijn medespelers goed maakte. Uiteindelijk wist zvv Neerbeek 2 één maal het net te raken maar het werd een duidelijke 1-6 nederlaag. Het enigste doelpunt van zvv Neerbeek werd door Leo Remmers gescoord.

 

1 oktober 2011 sporthal de Haamen te Beek

zvv Neerbeek 2 - zvv Holtum / d'n Aezel 3     7 -5

In een spannend duel heeft zvv Neerbeek 2 wederom een overwinning behaald, de derde van dit seizoen al. Zvv Neerbeek 2 begon furieus door bij de eerste aanval al de scoren, Joshua Solisa schoot een mooi balletje in de rechter onderhoek 1-0. Daarna werd zvv Holtum 3 aangepakt en de 2-0 door Glen Costongs, de 3-0 door Paul Claessens en weer Glen Costongs de 4-0 was een feit. Hierna pakte zvv Neerbeek 2 het iets te licht op en zvv Holtum scoorde de 4-1 en de 4-2. Dit was ook de ruststand.  Na de pauze bleef zvv Holtum geloven in een goed resultaat en bleef aandringen maar zvv Neerbeek scoorde de 5-2 door alweer Glen Costongs. Zvv Holtum kwam  terug in de wedstrijd door de 5-3 en 5-4 te scoren. Raymond Gelissen scoorde vervolgens de 6-4 met een mooi stif balletje. Uiteindelijk was zvv Holtum nog niet verslagen want de 6-5 werd nog gemaakt maar Glen Costongs zorgde dat de drie punten in Beek bleven door de 7-5 te maken. Uiteindelijk weer een goede overwinning maar de uitblinker van deze wedstrijd was toch Glen Costongs met vier doelpunten waarvan er één een echte schoonheid was. Glen pikte de bal op bij de middenlijn, passeerde zijn tegenstander en knalde de bal hard onderkant lat in de verre hoek van zvv Holtum. Een prachtig doelpunt waar Glen nog lang van kan genieten.

 

 

24 september 2011 sporthal Strijthagen te Landgraaf

zvv Schaesberg 6 - zvv Neerbeek 2     4 - 8

Onder leiding van interim coach Ber Molling en net stand-in keeper Michel Kreutz ging zvv Neerbeek 2 richting Landgraaf voor de wedstrijd tegen zvv Schaesberg 6. Na een snelle openingstreffer van Glen Costongs 0-1 ging zvv Neerbeek 2 in de eerste helft te veel mee in het zwakke spel van zvv Schaesberg 6. Door persoonlijke fouten en het niet volgen van de tegenstander scoorde zvv Schaesberg drie maal. De ruststand was dan ook 3-1. In de pauze werd de organisatie bij zvv Neerbeek 2 door Ber Molling en Leo Remmers weer op poten gezet en in de tweede helft was zvv Neerbeek 2 herboren. Zvv Neerbeek 2 was heer en meester en kon volop scoren waarbij de 3-6 het mooiste doelpunt was, het kwam op naam van Leo Remmers. De kanonskogel van Leo sloeg als een bom in in ht dak van het doel van zvv Schaesberg 6. Uiteindelijk werd een 4-8 overwinning mee naar Beek genomen. De mix van jonge en oude spelers begint steeds meer haar vruchten af te werpen en hopelijk zal er een stabiel elftal ontstaan dat in de top 5 kan meedraaien.

0-1 Glen Costongs, 3-2 Peter Schoffeleers, 3-3 Brian Arts, 3-4 Bram Sieben, 3-5 Paul Claessens, 3-6 Leo Remmers, 3-7 Peter Blonden, 3-8 Peter Schoffeleers.

 

17 september 2011 sporthal 't Kleesj te Sittard

Sittardse Boys 3 - zvv Neerbeek 2    6 - 3

In een aantrekkelijk duel tegen een zeer sterke tegenstander speelde zvv Neerbeek 2 een goede eerste helft. Met de pauze werd er een 1-2 voorsprong genoteerd op het scorebord voor zvv Neerbeek 2. Na de pauze kon zvv Neerbeek 2 het agressieve en goede spel niet vasthouden van de eerste helft. Toch knokte zvv Neerbeek 2 zich nog terug naar een 4-3 achterstand. Maar uiteindelijk werd het een 6-3 nederlaag.

0-1 Joshua Solisa, 0-2 Paul Claessen, Henk Janssen 4-3.

 

10 september 2011 sporthal de Haamen te Beek

zvv Neerbeek 2 - Sittardse Boys 4      10 - 0

zvv Neerbeek 2 ging furieus van start maar miste in de eerste helft nog behoorlijk wat kansen maar de ruststand was wel 2-0 in het voordeel van de thuisploeg. Na de pauze bleef zvv Neerbeek met veel energie en enthousiasme voetballen en dit leidde tot een prachtige 10-0 overwinning. Man van de wedstrijd van Joshua Solisa die na een jaar blessure leed een geweldige prestatie neerzetten door vier doelpunten voor zijn rekening te nemen. Bram Sieben scoorde drie maal bij zijn debuut voor zvv Neerbeek.

1-0 Glen Costongs, 2-0 Bram Sieben, 3-0 Bram Sieben, 4-0 en 5-0 Joshua Solisa, 6-0 Bram Sieben, 7-0 en 8-0 Joushua Solisa, 9-0 Peter Blonden en 10-0 Jasper Claessens.

 

Seizoen 2010-2011:

2 april 2011 sporthal de Haamen te Beek

zvv Neerbeek 2 - Sittardse Boys  1 - 5

Coach Patrick Wouters van zvv Neerbeek 2 moest de zware thuiswedstrijd tegen het hooggeplaatste Sittardse Boys starten zonder de jarige Patrick Muytjens en doelman Rik Mevis. Zodoende stond "good old" Michel Kreutz in het doel bij zvv Neerbeek 2. Neerbeek startte de wedstrijd goed en hield goed stand tegen de bezoekers. Er waren aan beiden kanten kleine kansen. In de 14de minuut counter Sittardse Boys goed en de 0-1 was een feit. Dit was ook de ruststand. In de tweede helft nam zvv Neerbeek 2 direct het initiatief en kreeg goede mogelijkheden en een doelpunt kon dan ook niet uitblijven. Een goede aanval van Dennis Vossen werd afgerond door Rik Aspers 1-1. Na dit doelpunt kwam Sittardse Boys erg sterk opzetten en binnen 5 minuten was Michel Kreutz twee maal gepasseerd 1-3. In de laatste fase werd de doelman van zvv Neerbeek gewisseld voor een veldspeler Rik Aspers met de hoop om nog een punt te kunnen behalen. Dit lukt echter niet en zvv Neerbeek 2 kreeg nog twee tegendoelpunten te verwerken, de eindstand was dan ook 1-5.

 

26 maart 2011 sporthal t Kleesj te Sittard

vv Spaubeek 2 - zvv Neerbeek / Banden Centrum Geleen 2   7-3

zvv Neerbeek 2 moest de wedstrijd tegen zvv Spaubeek 2 afwerken op zaterdagavond met een aanvangstijd om 21.00 uur te Sittard. Dit is een moeilijk tijdstip om spelers te verzamelen om zo een goed team op de been te krijgen. Door dit late tijdstip was coach Patrick Wouters ook afwezig en had Henk Janssen met moeite één keeper en vijf veldspelers bij elkaar getrommeld. Vlak voor de aanvang van de wedstrijd kwam Dennis Vossen ziek in kleedkamer binnen en na een paar bezoekjes aan het toilet kon de wedstrijd beginnen. In de beginfase ging de wedstrijd in een gelijke strijd van start. Door twee knullige doelpunten kwam zvv Spaubeek op 2-0. Vlak voor de pauze werd het nog 3-0 en was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Zvv Neerbeek had te weinig spelers en kwam dus power te kort om aansluiting te vinden bij zvv Spaubeek. Zvv Neerbeek kwam wel nog terug naar 4-1 en Dennis Vossen scoorde nog uit een vrije trap en scoorde nog een intikker dit zorgde uiteindelijk in een teleurstellende 7-3 nederlaag voor zvv Neerbeek. Zvv Neerbeek kon speltechnisch de tegenstander goed aan maar door te weinig spelers en de zieke Dennis Vossen kwam het uiteindelijk "lucht" tekort om het zvv Spaubeek moeilijk te maken.

 

12 maart 2011 sporthal te Schaesberg

Schaesberg 6 - zvv Neerbeek / Banden Centrum Geleen 2   2 -4

Nadat de selectie zich vorige week flink in het carnavalsgedruis had gestort was het nu weer tijd voor het serieuze werk. De wedstrijd tegen het laaggeplaatste Schaesberg 6 stond op het programma. Als extra speler werd Jair Kock van zvv Neerbeek 1 toegevoegd aan de selectie zvv Neerbeek 2. Zvv Neerbeek 2 begon de wedstrijd goed en in de 5de minuut scoorde Rik Aspers de 0-1 op aangeven van Peter Schoffeleers. In de 16de minuut ontstond er één tegen twee situatie die aanvoerder Patrick Muytjens schitterend afrondde op aangeven van Jair Kock. De laatste vijf minuten van de eerste helft ging zvv Neerbeek 2 slordiger spelen en Schaesberg kwam terug naar 2-2 vlak voor de pauze. In de tweede helft nam zvv Neerbeek 2 weer het initiatief en dit leidde tot veel kansen. Jair Kock scoorde uiteindelijk de 2-3 en de 2-4 onder toeziend oog van onze voorzitter Michel Deckers en onze hoofdsponsor Ron Ruys. Zvv Neerbeek 2 behaalde de eerste overwinning in 2011. Proficiat heren !!!!!

door Patrick Wouters.

 

18 februari 2011 sporthal De Haamen te Beek

ZVV Neerbeek / Banden Centrum Geleen 2  -  Born 1    2-3

Er stond de wedstrijd op het programma tegen het hoog geplaatste Born 1. Een moeilijke ploeg om tegen te spelen, geeft weinig ruimte weg en staat verdedigend goed opgesteld. Na 6 weken geblesseerd te zijn geweest maakte Ahmeth Karbiche zijn rentree bij ZVV Neerbeek 2. Neerbeek ging goed van start waarbij Lei Remmers een goede kans maar net naast schoot. Rick Aspers schoot van grote afstand maar met een geweldige reflex voorkwam de doelman van Born een doelpunt. In de 20ste minuut was er een opstootje waarbij Ahmeth Karbiche en een speler van Born beiden een gele kaart kregen. Born haalde het meeste voordeel uit deze situatie want vlak voor de rust scoorde Born de 0-1. Na de pauze kwam ZVV Neerbeek slecht in haar spel en al snel werd het 0-2 en 0-3 voor Born. Lei Remmers trof nog een keer hard de deklat waardoor Born gewaarschuwd bleef. Dennis Vossen scoorde nog 7 minuten voor tijd de 1-3. Coach Patrick Wouters wisselde de doelman Rik Mevis voor de vliegende doelman Rick Aspers. Twee minuten voor tijd scoorde Karbiche nog de 2-3 uit een scrimmage. Er volgend nog twee spannende minuten maar helaas er zat geen gelijkspel in voor ZVV Neerbeek.

door Patrick Wouters

 

12 februari 2011 sporthal De Haamen te Beek

ZVV Neerbeek / Banden Centrum Geleen 2 - Koutenveld 3   0-1

Na de nederlaag van vorige week tegen Schaesberg stond vandaag de altijd moeilijke wedstrijd tegen Koutenveld op het programma. Koutenveld heeft een vrij jong team met veel talenten. Van het eerste team deed Jair Kock vandaag mee. De wedstrijd begon veelbelovend, Neerbeek was duidelijk de betere ploeg en kreeg veel kansen. Rick Aspers schoot van afstand op de paal en ook de spitsen Lei Lemmers en Jair Kock kregen diverse mogelijkheden om te scoren, maar helaas zonder succes. Dit leidde tot een ruststand van 0-0. In de tweede helft moest het gebeuren. Koutenveld kwam echter beter in de wedstrijd en er kwamen kansen over en weer. Rick Mevis hield met een paar mooie reddingen zijn doel schoon. ZVV Neerbeek bleef de aanval zoeken wat leidde tot echt grote kansen. De doelman van Koutenveld had zich echter voorgenomen om zijn doel schoon te houden. In de voorlaatste minuut scoorde Koutenveld onverdiend de 0-1, dit was ook de eindstand. Wederom geen overwinning voor het tweede team van ZVV Neerbeek. Grote teleurstelling bij spelers en coach na weer een puntloos duel.

door Patrck Wouters

 

5 februari 2011  sporthal Strijthagen te Landgraaf

Schaesberg 4 - ZVV Neerbeek / Banden Centrum Geleen 2     6 - 1

Na het gelijke spel van vorig week ging ZVV Neerbeek 2 met veel vertrouwen naar Landgraaf. Tegen het laag geplaatste team van Schaesberg 4 moest de eerste overwinning in 2011 toch mogelijk zijn! In het begin van de wedstrijd golfde het spel op en neer met kansen aan beiden zijden. Zo had aanvoerder Patrick Muytjens veel pech met een goed schot. Schaesberg 4 kwam jammer genoeg op voorsprong 1-0. Hierna nam ZVV Neerbeek het initiatief en kreeg veel kansen. Vlak voor rust kwam ZVV Neerbeek verdiend op gelijke hoogte. Na een pass van Patrick Wouters scoorde Lei Remmers met de punt de 1-1. Na de rust kwam ZVV Neerbeek behoorlijk onder druk te staan en maakte Schaesberg snel de 2-1 en de 3-1 achter elkaar. ZVV Neerbeek kon geen vuist meer maken en Schaesberg 4 speelde de wedstrijd professioneel uit tot een voorsprong van 6-1. De eerste nederlaag van ZVV Neerbeek in 2011 was een feit.

door Patrick Wouters

 

29 januari 2011  sporthal 't Kleesj te Sittard

Zittert 2  -  ZVV Neerbeek / Banden Centrum Geleen 2   4  - 4

Na twee afgelaste wedstrijden tegen FCH en Bererode konden de mannen van ZVV Neerbeek 2 eindelijk aan de slag. Eens kijken hoe het tweede de feestdagen en de diverse zittingen heeft doorstaan. De start was in ieder geval veelbelovend, in de 2de minuut na goed verdedigend werk van Patrick Muytjens en een mooie steekbal van Lei Remmers, scoorde Henk Jansen de 0-1 voor Neerbeek. Hierna volgde een lange periode van voorzichtig spel zonder al te veel kansen. In de 23ste minuut scoort Dennis Vossen de 0-2 na een geweldige actie. Vlak voor de rust komt Zittert terug tot 1-2 door een benutte strafschop. Direct na de rust maakt Zittert de 2-2. In de 29ste minuut van de wedstrijd scoort Henk Jansen de 2-3 met een mooi afstandschot. Hierna komt Neerbeek behoorlijk onder druk te staan, Rik Mevis voorkomt echter schade door een paar prachtige reddingen. Met een snel en goed uitgevoerde counter komt Neerbeek op 2-4. Lei Remmers schiet vanaf 15 meter met de "punt" prachtig raak. In de laatste minuten zakt het spel van Neerbeek in elkaar en scoort Zittert nog twee maal.Technisch duo Wouters / Deckers zijn toch tevreden na de wedstrijd alleen jammer dat het geen drie punten zijn geworden. De inzet en het spel was goed van Neerbeek, het belooft een goede tweede seizoenshelft te worden.

door Patrick Wouters

 
Onze hoofdsponsors
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Bandencentrum<BR>Geleencafé-restaurant<BR>“Aan de meule”Il Trattamento<BR>pizzeriaZonnenstudio’s<BR>SundoVoor gezelligheid en<BR>een goed glas bierGenieten & beleven <BR> van koffie of theeBelevend Beek