Welkom
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1

Seizoen 2011-2012: Wedstrijdverslagen 2e Team

Seizoen 2011-2012:

 

28 april 2012 sporthal de Haamen te Beek

zvv Neerbeek 2 - zvv Amicitia 4   10 -1

doelpuntenmakers voor zvv Neerbeek:Paul Claessen (3x), Joshua Solisa (2x), Glen Costongs (1x), Leo Remmers (1x), Dennis Vossen (2x) en Michel Deckers (1x).

 

21 april sporthal 't Kleesj te Sittard

zvv Zittert 2 - zvv Neerbeek 2    6 - 3

Na een zwakke eerste helft kwam zvv Neerbeek 2 met 3-0 achter. In de tweede helft scoorde Neerbeek nog de 3-1 maar zvv Zittert scoorde al snel de 4-1. Zvv Neerbeek bleef de gehele wedstrijd achter drie doelpunten achterstand aanlopen met als uiteindelijke eindstand een 6-3 nederlaag. Geen goede wedstrijd van zvv Neerbeek 2 tegen een gelijkwaardige tegenstander die slimmer met de kansen omging. Doelpunten van zvv Neerbeek 2 werden gemaakt door 2 maal Paul Claessen (2 maal assist Dennis Vossen) en 1 maal Raymond Gelissen.


14 april 2012 sporthal 't Kleesj te Sittard

zvv Neerbeek 2 - Zvv Zitterd 3

1-0 Glen Costongs en 2-1 Dennis Vossen

 

31 maart 2012 sporthal 't Kleesj te Sittard

zvv Spaubeek 1 - zvv Neerbeek 2   4 -6

0-1 Joshua Solisa, 1-2 Joshua Solisa, 1-3 Khalid el Khomry, 2-4 Brain Arts, 2-5 Glen Costings, 3-6 Brain Arts.

Door de vele afzeggingen bij zvv Neerbeek 2 moest Vincent Cox en Khalid el Khomry meedoen. Zvv Neerbeek 2 speelde een goede wedstrijd en nam dan ook gelijk het initiatief. zvv Spaubeek bood wel goed tegenpartij en er ontstond een leuke wedstrijd met kansen over en weer. Iedere keer als zvv Spaubeek dacht terug te komen in de wedstrijd scoorde zvv Neerbeek. De uiteindelijke zege voor zvv Neerbeek was dan ook terecht.

 

10 maart 2012 sporthal 't Anker te Born

zvv Holtum 3 - zvv Neerbeek 2    4 - 1

geen verslag

 

3 maart 2012 sporthal de Haamen te Beek

zvv Neerbeek 2 - zvv Schaesberg 6     10 -  2

geen verslag

 

25 februari 2012 sporthal Glanerbrook te Geleen

zvv SGB 2 - zvv Neerbeek 2

Wedstrijd vervallen omdat SGB zich heeft teruggetrokken uit de competitie

 

11 februari 2012 sporthal 't Kleesj te Sittard

Sittardse Boys 4 - zvv Neerbeek 2      1 - 5

Zvv Neerbeek ging naar Sittard voor een wedstrijd tegen de nummer laatst van de ranglijst Sittardse Boys 4. Achteraf kon zvv Neerbeek 2 spreken van een redelijk makkelijke overwinning. Voor de pauze was het alleen Bram Sieben die het net vond 0-1. Sittardse Boys creeërde bijna geen kansen dus Jordy in de Braek de doelman van zvv Neerbeek die zijn debuut maakte werd dus ook niet serieus getest. Na de pauze nam zvv Neerbeek 2 afstand door de 0-2 van Sven Vossen op aangeven van Paul Claessen. Tevens scoorde Sven de 0-3 op een voorzet van Peter Schoffeleers. Vervolgens werd het spel van Sittardse Boys iets harder en irritanter en dit leidde tot een gele en rode kaart voor de ploeg uit Sittard. Paul Claessen kreeg ook nog een gele kaar toen hij te weinig afstand nam bij een vrije trap. Uiteindelijk schoot Patrick Muijtjens nog de 0-4 binnen via een afstand schot en uiteindelijk verlengde Bram Sieben een schot van Paul Claessen met zijn hak en dit was de 0-5. In de laatste minuut scoorde Sittardse Boys nog de 1-5. Een makkelijke overwinning die zvv Neerbeek een 4de plek op de ranglijst oplevert.

 

28 januari 2012 sporthal de Haamen te Beek

zvv Neerbeek 2 - Sittardse Boys 3     3 - 4

Door de vele blessures moest coach Patrick Wouters een beroep doen op Jair Kock en Vincent Cox tegen de koploper Sittardse Boys 3. Zvv Neerbeek begon sterk aan het duel en dwong de Sittardse Boys terug op eigen helft. Er waren in deze fase diverse kansen voor zvv Neerbeek alleen de doelman aan Sittardse kant stond meerdere malen in de weg. Toch kwam Sittardse Boys op een 0-3 voorsprong omdat ze meerdere goede counters goed benutte. Na de pauze benutte zvv Neerbeek beter de kansen en kwam ook snel via Jair Kock terug naar 1-3 en Vincent Cox scoorde de 2-3. In de spannende slotfase ging het spel heen en weer maar Sittardse Boys scoorde nog de 2-4. In de laatste minuut kreeg Sittardse Boys nog een tijdstraf en zvv Neerbeek scoorde nog de 3-4 maar dit mocht helaas niet meer baten want de overwinning ging naar Sittardse Boys met 3-4. Een goede wedstrijd van zvv Neerbeek maar helaas geen punten.

 

21 januari 2012 sporthal de Haamen te Beek

zvv Neerbeek 2 - zvv De Metro 1   1 - 3

Na de nederlaag van vorige week tegen de Metro 2 stond de moeilijke wedstrijd op het programma tegen zvv de Metro 1. Metro 1 staat op een tweede plek met slechts één nederlaag. In de eerste 10 minuten gebeurde er weinig met uitzondering van een vrije trap van Henk Jansen die keihard op de lat kwam. Na deze fase nam de Metro het heft in handen en door een fout in de verdediging van zvv Neerbeek werd het 0-1 voor de Metro. De Metro bleef hierna het initiatief houden en scoorde de 0-2 en de 0-3, dit was ook de ruststand. Na de pauze speelde zvv Neerbeek veel compacter waarmee de Metro moeite had. De Metro kreeg dus bijna geen kansen meer in de tweede helft. Diep in de tweede helft scoorde Dennis Vossen de 1-3 op een mooie pass van Glen Costongs. De 1-3 was ook de eindstand en zvv Neerbeek keek terug op een prima wedstrijd waar passie en inzet voldoende aanwezig was.

 

14 januari 2012 sporthal de Haamen te Beek

zvv De Metro 2 - zvv Neerbeek 2      4-3

Zvv Neerbeek 2 speelde een wedstrijd met twee gezichten. Aan de ene kant was het een matte ploeg in de eerste helft waar lopende spelers niet werden gevolgd terwijl de tweede helft een gedreven en agressief team op het veld stond. Nadat zvv Neerbeek snel op achterstand kwam scoorde Paul Claessen snel de gelijkmaker door een schot in de lange hoek. Echter vlak voor de pauze werd het 2-1 voor de Metro door een mooi onhoudbaar schot. In de pauze attenderen de technische staf de spelers van zvv Neerbeek op de speelwijze van de Metro maar dit bracht toch nog problemen in de tweede helft. Want al snel liep de Metro uit naar 4-1. Na wat woordenwisselingen in de selectie van zvv Neerbeek werd er agressiever gespeeld en door twee doelpunten van Joshua Solisa kwam zvv Neerbeek terug naar 4-3. Met nog zeven minuten op de klok begon zvv Neerbeek aan een slotoffensief. De doelman van de Metro hield zijn doel schoon met af en toe wat mazzel. Tot slot schoot doelman Rik Mevis net over de kruising van het doel van de Metro. Zo eindigde deze wedstrijd in een teleurstellende 4-3 nederlaag en good-old spelverdeler van zvv Neerbeek Michel Deckers moest voortijdig geblesseerd de strijd staken.

 

17 december 2011  sporthal Apollo te Melick

zvv Roerdalen 5 - zvv Neerbeek 2   0 - 5

Nadat zvv Neerbeek 2 thuis al met 8-1 had gewonnen van zvv Roerdalen 5 moesten de Neerbekeraren nu op bezoek bij zvv Roerdalen 5 te Melick. Zvv Roerdalen 5 had veel moeite met het hoge tempo van zvv Neerbeek 2 en Dennis Vossen scoorde al snel de 0-1. Voorzitter Michael Deckers was weer eens van de partij en miste van kort bij terwijl Glen Costongs wel scoorde 0-2. Na de pauze was hetzelfde spelbeeld en zvv Neerbeek liep uit naar 0-3 (Dennis Vossen) en 0-4 (Glen Costongs). Een kwartier voor het einde werd de wedstrijd 5 min. stop gelegd omdat Brain Arts een forse duw kreeg van een speler van zvv Roerdalen. Brain verloor zijn evenwicht en viel met zijn achterhoofd op de punt van de reservebank. Het gevolg was dat Brain met een diepe hoofdwond naar het ziekenhuis moest gaan voor een paar hechtingen. De wedstrijd werd uitgespeeld en Joshua Solisa scoorde met een mooi schot de 0-5. De 0-5 was ook de eindstand en hiermee sloot zvv Neerbeek 2 het jaar 2011 af met een goede overwinning en een plek in subtop van de 3de klasse D.

 

3 december 2011   sporthal de Haamen te Beek

zvv De Metro 2 - zvv Neerbeek 2    5 - 3

De hele wedstrijd was een gelijk opgaande strijd met veel kansen aan twee zijden. Zvv Neerbeek 2 had het minste rendement en zvv De Metro was meestal succesvol met enkele snelle counters. Na een 1-0 achterstand zorgde Sven Vossen met een droge schuiver voor de 1-1. Waarna de Metro weer de voorsprong nam 2-1 maar Henk Jansen scoorde met een intikker de 2-2. Vervolgens liep zvv De Metro uit naar 5-2 voorsprong. Uiteindelijk leidde een mooie combinatie aanval van zvv Neerbeek 2 tot eindstand 5-3 van Glen Costongs.

 

26 november 2011 sporthal de Haamen te Beek

zvv Neerbeek 2 - zvv Roerdalen 5     8 -1

Coach Patrick Wouters had zijn mannen extra gemotiveerd want hij wilde de goede reeks waarin zvv Neerbeek 2 zit voorzetten met een overwinning op zvv Roerdalen 5. Op het einde van de wedstrijd was het overduidelijk dat de met respect "oudere" spelers van zvv Roerdalen 5 de jonge spelers van zvv Neerbeek 2 alleen maar in de eerste fase van de wedstrijd konden bijbenen. Zvv Neerbeek 2 speelde een goede wedstrijd en was een klasse beter dan zvv Roerdalen 5 . Brain Arts opende de scoren met de 1-0 en Joshua Solisa scoorde de 2-0 met een mooie individuele actie. Leon Remmers en Peter Schoffeleers zorgde voor de overige doelpunten van zvv Neerbeek 2 voor de pauze. Zvv Roerdalen 5 kon daarnaast maal één maal het doel treffen van zvv Neerbeek 2. De ruststand was dan ook overtuigend een 4-1 voorsprong. Na de pauze was het spelbeeld hetzelfde zvv Neerbeek 2 zette constant druk op de verdedigers van zvv Roerdalen 5 die niet aan het voetballen kwamen. Daarbij was het speltempo van zvv Neerbeek 2 te hoog voor de mannen uit Melick.Na de pauze maakte Brain Arts de 5-1, Glen Costings de 6-1, Raymond Gelissen de 7-1. In de laatste speelminuut overtuigde Glen Costongs coach Patrick Wouters om hem nog één maal in het veld te zetten want Glen had een onderbuikgevoel dat hij nog ging één maal ging scoren. Op een assist van Joshua Solisa maakte Glen Costongs de 8-1 en was zijn gevoel perfect uitgekomen met dank aan zijn coach. Uiteindelijk een makkelijke overwinning die mede te danken was aan de uitblinker van zvv Neerbeek 2 Brain Arts met twee doelpunten en één assist.


19 november 2011 sporthal Reutsdael te Heel

zvv Amicitia 4 - zvv Neerbeek 2      1 -6

0-1 Glen Costongs

0-2 Peter Blonden

0- Dennis Vossen

0-4 Dennis Vossen

1-5 Dennis Vossen

1-6 Bram Sieben

Man van de wedstrijd was Dennis Vossen met drie doelpunten en Peter Schoffeleers deed het prima als stand-in doelman. Gele kaart voor Henk Janssen in de tweede helft.

 

12 november 2011 sporthal de Haamen te Beek

zvv Neerbeek 2 - zvv Zittert 2     4 - 1

In de thuiswedstrijd tegen zvv Zittert 2 moest zvv Neerbeek 2 strijden om een plek in de subtop te behouden want zvv Ziitert 2 had slechts drie punten minder op de ranglijst. Achteraf gezien had zvv Neerbeek 2 de hele wedstrijd de regie in handen en werd het een geheel terechte overwinning met 4-1. In de eerste helft kreeg zvv Neerbeek 2 goede kansen terwijl er geen kansen werden weggegeven door de verdedigers van zvv Neerbeek 2. Zvv Neerbeek 2 kwam dan ook terecht op een 4-0 voorsprong door doelpunten van Brain Arts, Joshua Solisa, Bram Sieben en Raymond Gelissen. In de laatste fase scoorde zvv Zittert 2 nog de 4-1 door een afstandschot. Uitblinkers bij zvv Neerbeek 2 waren de balvaardige spits Bram Sieben en doelman Rick Mevis zorgde met enkele goede reddingen zodat zvv Zittert maar één maal kon scoren. Een goede overwinning waardoor zvv Neerbeek 2 weer naar boven kan kijken op de ranglijst.

 

5 november 2011 sporthal Kleesj te Sittard

zvv Zittert 3 - zvv Neerbeek 2     2 - 2

zvv Neerbeek 2 ging op volle sterkte naar Sittard voor de wedstrijd tegen Zittert 3. De eerste helft was zvv Neerbeek 2 de ploeg die het meeste balbezit had maar zvv Zittert 3 scoorde de eerste beste kans de 1-0. Zvv Neerbeek 2 kwam terug in de wedstrijd door een intikker van Joshua Solisa. De 1-1 was ook de ruststand. Na de pauze vielen er meerdere gele kaarten aan beiden zijden en een rode kaart aan de kant van Zittert door een harde overtreding op Raymond Gelissen. zvv Neerbeek haalde te weinig rendement uit deze overtalsituaties alleen een schot van Raymond Gelissen was goed voor de 1-2. Zvv Zittert speelde in de tweede helft aggresiever maar zvv Neerbeek kwam niet echt in de problemen. In een drie tegen drie situatie scoorde zvv Zittert met een schot de 2-2. Uiteindelijk heeft zvv Neerbeek 2 een gelijkspel behaald maar een overwinning lag voor het grijpen. Coach Patrick Wouters was niet tevreden met de ene punt.

 

15 oktober 2011 sporthal de Haamen te Beek

zvv Neerbeek 2 - zvv Spaubeek 1      1 - 6

Zvv Neerbeek wilde graag de goede reeks van de afgelopen weken voorzetten maar zvv Spaubeek 1 werkte hier niet aan mee. Doelman Rik Mevis van zvv Neerbeek 2 kwam te laat voor de aanvang van de wedstrijd zodat de eerste tien minuten Henk Jansen moest plaats nemen in het doel van zvv Neerbeek 2. Voordat Rik Mevis aanwezig was had Henk Jansen al twee maal de bal uit het net moeten halen want  zvv Spaubeek 1 scoorde al snel de 0-1 en de 0-2. Zvv Neerbeek 2 werd pas wakker geschud na de 0-2 achterstand. Toen Rik Mevis in het doel plaats nam ging zvv Neerbeek 2 enige tegenstand geven maar de gehele wedstrijd was zvv Spaubeek 1 toch duidelijk de betere ploeg. Zvv Neerbeek 2 bleef wel vechten met als kopman Glen Costongs die met heel hard werken veel balverlies van zijn medespelers goed maakte. Uiteindelijk wist zvv Neerbeek 2 één maal het net te raken maar het werd een duidelijke 1-6 nederlaag. Het enigste doelpunt van zvv Neerbeek werd door Leo Remmers gescoord.

 

1 oktober 2011 sporthal de Haamen te Beek

zvv Neerbeek 2 - zvv Holtum / d'n Aezel 3     7 -5

In een spannend duel heeft zvv Neerbeek 2 wederom een overwinning behaald, de derde van dit seizoen al. Zvv Neerbeek 2 begon furieus door bij de eerste aanval al de scoren, Joshua Solisa schoot een mooi balletje in de rechter onderhoek 1-0. Daarna werd zvv Holtum 3 aangepakt en de 2-0 door Glen Costongs, de 3-0 door Paul Claessens en weer Glen Costongs de 4-0 was een feit. Hierna pakte zvv Neerbeek 2 het iets te licht op en zvv Holtum scoorde de 4-1 en de 4-2. Dit was ook de ruststand.  Na de pauze bleef zvv Holtum geloven in een goed resultaat en bleef aandringen maar zvv Neerbeek scoorde de 5-2 door alweer Glen Costongs. Zvv Holtum kwam  terug in de wedstrijd door de 5-3 en 5-4 te scoren. Raymond Gelissen scoorde vervolgens de 6-4 met een mooi stif balletje. Uiteindelijk was zvv Holtum nog niet verslagen want de 6-5 werd nog gemaakt maar Glen Costongs zorgde dat de drie punten in Beek bleven door de 7-5 te maken. Uiteindelijk weer een goede overwinning maar de uitblinker van deze wedstrijd was toch Glen Costongs met vier doelpunten waarvan er één een echte schoonheid was. Glen pikte de bal op bij de middenlijn, passeerde zijn tegenstander en knalde de bal hard onderkant lat in de verre hoek van zvv Holtum. Een prachtig doelpunt waar Glen nog lang van kan genieten.

 

 

24 september 2011 sporthal Strijthagen te Landgraaf

zvv Schaesberg 6 - zvv Neerbeek 2     4 - 8

Onder leiding van interim coach Ber Molling en net stand-in keeper Michel Kreutz ging zvv Neerbeek 2 richting Landgraaf voor de wedstrijd tegen zvv Schaesberg 6. Na een snelle openingstreffer van Glen Costongs 0-1 ging zvv Neerbeek 2 in de eerste helft te veel mee in het zwakke spel van zvv Schaesberg 6. Door persoonlijke fouten en het niet volgen van de tegenstander scoorde zvv Schaesberg drie maal. De ruststand was dan ook 3-1. In de pauze werd de organisatie bij zvv Neerbeek 2 door Ber Molling en Leo Remmers weer op poten gezet en in de tweede helft was zvv Neerbeek 2 herboren. Zvv Neerbeek 2 was heer en meester en kon volop scoren waarbij de 3-6 het mooiste doelpunt was, het kwam op naam van Leo Remmers. De kanonskogel van Leo sloeg als een bom in in ht dak van het doel van zvv Schaesberg 6. Uiteindelijk werd een 4-8 overwinning mee naar Beek genomen. De mix van jonge en oude spelers begint steeds meer haar vruchten af te werpen en hopelijk zal er een stabiel elftal ontstaan dat in de top 5 kan meedraaien.

0-1 Glen Costongs, 3-2 Peter Schoffeleers, 3-3 Brian Arts, 3-4 Bram Sieben, 3-5 Paul Claessens, 3-6 Leo Remmers, 3-7 Peter Blonden, 3-8 Peter Schoffeleers.

 

17 september 2011 sporthal 't Kleesj te Sittard

Sittardse Boys 3 - zvv Neerbeek 2    6 - 3

In een aantrekkelijk duel tegen een zeer sterke tegenstander speelde zvv Neerbeek 2 een goede eerste helft. Met de pauze werd er een 1-2 voorsprong genoteerd op het scorebord voor zvv Neerbeek 2. Na de pauze kon zvv Neerbeek 2 het agressieve en goede spel niet vasthouden van de eerste helft. Toch knokte zvv Neerbeek 2 zich nog terug naar een 4-3 achterstand. Maar uiteindelijk werd het een 6-3 nederlaag.

0-1 Joshua Solisa, 0-2 Paul Claessen, Henk Janssen 4-3.

 

10 september 2011 sporthal de Haamen te Beek

zvv Neerbeek 2 - Sittardse Boys 4      10 - 0

zvv Neerbeek 2 ging furieus van start maar miste in de eerste helft nog behoorlijk wat kansen maar de ruststand was wel 2-0 in het voordeel van de thuisploeg. Na de pauze bleef zvv Neerbeek met veel energie en enthousiasme voetballen en dit leidde tot een prachtige 10-0 overwinning. Man van de wedstrijd van Joshua Solisa die na een jaar blessure leed een geweldige prestatie neerzetten door vier doelpunten voor zijn rekening te nemen. Bram Sieben scoorde drie maal bij zijn debuut voor zvv Neerbeek.

1-0 Glen Costongs, 2-0 Bram Sieben, 3-0 Bram Sieben, 4-0 en 5-0 Joshua Solisa, 6-0 Bram Sieben, 7-0 en 8-0 Joushua Solisa, 9-0 Peter Blonden en 10-0 Jasper Claessens.

 
Onze hoofdsponsors
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Bandencentrum<BR>Geleencafé-restaurant<BR>“Aan de meule”Il Trattamento<BR>pizzeriaZonnenstudio’s<BR>SundoVoor gezelligheid en<BR>een goed glas bierGenieten & beleven <BR> van koffie of theeBelevend Beek