Welkom
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1

Palmares

1ste team: seizoen 2017-2018  2de plek in topklasse ( 37 punten uit 20 wedstrijden)

2de team: seizoen 2017-2018  6de plek in 1ste klasse (14 punten uit 16 wedstrijden)

3de team: seizoen 2017-2018  1ste plek in vierde klasse (50 punten uit 18 wedstrijden)

4de team: seizoen 2017-2018  2de plek in vierde klasse (48 punten uit 20 wedstrijden)

 

1ste team: seizoen 2016-2017  6de plek in topklasse (30 punten uit 22 wedstrijden)

2de team: 1ste en kampioen in de 2de klasse (50 punten uit 21 wedstrijden en promotie naar de 1ste klasse)

3de team: 5de plek in de 4de klasse (35 punten uit 20 wedstrijden)

4de team: 3de plek in de 4de klasse (43 punten uit 20 wedstrijden)

 

1ste team: seizoen 2015-2016 2de plek in de hoofdklasse E en

promotie behaald na het winnen van de nacompetitie,

verliezend finalist district bekerfinale

2de team: seizoen 2015-2016 1ste plek en kampioen in de derde

klasse en promotie naar de 2de klasse

3de team: seizoen 2015-2016 3de plek in de vierde klasse

4de team: seizoen 2015-2016  4de plek in de vierde klasse

 

-----------------------------------------------------------------------

 

1ste team: seizoen 2014-2015  7e plek in de hoofdklasse E

2de team: seizoen 2014-2015

3de team: seizoen 2014-2015

4de team: seizoen 2014-2015

 

-------------------------------------------------------------------------

 

1ste team: seizoen 2013-2014  7e plek in de hoofdklasse E

2de team: seizoen 2013-2014  6de in de 3de klasse D

3e team: seizoen 2013-2014   3de in de 4de klasse

 

-----------------------------------------------------------------------

 

1e team: seizoen 2012-2013  4de plek in de hoofdklasse E en deelname aan de na-competitie. In de eerste ronde van de nacompetitie uitgeschakeld.

2e team: seizoen 2012-2013  4de plek in de 3de klasse D

 

----------------------------------------------------------------------

 

1e team: seizoen 2011-2012  7de plek in de hoofdklasse E

2e team: seizoen 2011-2012  5de plek in de 3de klasse D

 

----------------------------------------------------------------------

 

1e team: seizoen 2010-2011  7de plek in de hoofdklasse E

2e team: seizoen 2010-2011  11de plek in de 3de klasse D

 

----------------------------------------------------------------------

 

1e team:  seizoen 2009-2010  promotie van de 1ste klasse naar de hoofdklasse E via de nacompetitie.

2e team: seizoen 2009-2010 5de plek in de 3de klasse D

 

---------------------------------------------------------------------

 

1e team : seizoen 2008-2009  kampioenschap in 2de klasse en promotie naar de 1ste klasse.

 
Onze hoofdsponsors
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Bandencentrum<BR>Geleencafé-restaurant<BR>“Aan de meule”Il Trattamento<BR>pizzeriaZonnenstudio’s<BR>SundoVoor gezelligheid en<BR>een goed glas bierGenieten & beleven <BR> van koffie of theeBelevend Beek